tisdag, mars 13, 2007

Varför ????

Som flera av er vet har jag varit arbeslös och studerande en länge period....
Och jobbat extra i en viss super trevlig och välsorterad Stämpel och scrap butik i centrala Göteborg.
Vad händer då attans så får man 2 jobb på en gång.....
Ni tror väl jag är tossig när jag säger att jag tackade nej till att jobba som wrapartist i en butik som bara sysslar med att slå in/designa paket och säljer fina inslagnings papper och väljer att jobba som Koordinator på en Lager för däck.
Kan väl tyckas knäppt men lagret ligger 5 min hemifrån och bra arbetstider affären har öppet till 20.00 på vardagar och 18.00 varje helg... ja söndagen också.
Men familjen är ju trots allt viktigaste och tror att tiden för pyssel finns lättare att finna med normala arbetstider. Men vem vet båda är ju inga fasta jobb men kan bli...
Jobbar ju på mässerna och har stämpelkurser så foten i den branschen lämnar jag ju inte helt....

10 kommentarer:

Pernilla sa...

Jag tycker att du valt rätt. Nära till jobbet och arbetstiderna betyder mycket. Familjen är ju så viktig och pyssel har får du mer tid med än det andra jobbet.

Kram

Anonym sa...

Här e en till som tycker att du valde rätt! Himmel vad gött det låter med endast 5 min till jobbet! Så skulle jag oxå vilja ha det.
kram Tina

Anonym sa...

Förlåt att jag inte ringde dig förut men jag fick kunder och sen blev jag dålig. Jag tycker att du valde rätt! butikstider kan vara jobbiga speciellt när det gäller alla dagar.
Jag ringer dig imorgon
kram Tess

Karma sa...

Tycker absolut du väljer rätt Petra! det blir nog jättebra. Kram

Camilla sa...

Dubbelt grattis! Det är ju aldrig fel att känna sig eftertraktad! Förstår att det var ett svårt val men jag tycker att du valde rätt. Fritiden är ju viktig och det låter som det blir mer av den varan där.
Kram

Anonym sa...

grattis till jobbet!! :) va skoj.. Kommer du till scrappizträffen i Helsingborg förresten? :)

Petraso sa...

hella jag hade ju gärna gjort det men jag har familj och helgen efter är det ju jobb på mässan i GBG.

Tack alla goingar som stöttar mig.... vet inte om detta är 100% rätt jobb för mig men det passar just nu.... Lite ensamt att vara enda tjej och ny...

Anonym sa...

Du valde helt rätt - familjen framför allt annat. Lycka till med nya jobbet!

Anonym sa...

Hej och Grattis!
Tänk att få välja mellan 2 jobb! (både svårt o roligt) men det blir säkert jättebra det du valt.. då har du kanske mer inspiration till att pyssla när du kommer hem om du jobbar med ngt helt annat dagtid.. så är det för mig! Hoppas vi ses snart!!
Kram Pernilla

Petraso sa...

Vill bara säga att jag trivs på jobbet och börjar lära mig massa nytt och annorlunda mot vad jag jobbat!