lördag, augusti 14, 2010

Loppislördag!


Min kompis C drog med mig till Solberga kyrkas loppis och sedan till Pingstkyrkans loppis. Mer folk än i kyrkan... gisses va folk! Träffade massa gamla bekanta, KUL! Vi tog en jätte god fika med hembakat!! Super billigt!
Hittade en super cool kjol som kommer användas till en svart topp med svarta leggings i höst på jobbet. Lite böcker blev det...e n biografi om Diana och en Jungstedt bok jag inte läst...tröttnat på hennes lite;) har ju blivit heltokig i Mats Ahlstedt böcker förhandlingen i dom utspelar sig ju i Kungälv! och polisen Fatima bor i vårat gamla hus;)

Tjockt tjockt garn till en halsduk....stickkvällarna på MOODY´s börjar den 1/9...ska försöka hinna med dessa träffar i höst :) Halsbandet ska slaktas ville åt dom stora vita pärlorna....

Helt underbara spetsar! och superläckra örhängen för 5 kr paret

7 kommentarer:

Pippin sa...

Underbara saker, speciellt spetsarna och örhängena.

Carina sa...

Hej!
Vilka kanonfina spetsar du lyckades hitta.Var själv på loppis men där gick jag bet.Inget för oss pysslare.
Otur!
Hittade förstås en stor kasse med ca 11st barbie med hästar-hundar-möbler+kläder för 100kr.
Lyckliga blev de småtjejer som fick den kassen.

Kram!

Anonym sa...

jag håller med pippin och carina..spetsarna och örhängena är
fina.du hade tur..

ha trevlig sommar!

LillBlomman sa...

Vilka härliga fynd du gjort!!!! Jag var också på loppis igår med PionJenny och Pysselgumman som var på besök i Stockholm. Hittade några smådukar och jättesöta tråd"rullar" med garn på. Vill bara åt papplappen som det är rullat på. Kanske borde jag köpt till dig med? 2 kr styck! Och vad duktig du är vännen på Inkido. Hade allt varit skoj om jag gått hela vägen:) Kramar!

lenislenis sa...

Vilka fynd du gjort! Härligt!
Kul du gillar Mats Ahlstedts böcker, visst är de bra!?

Ingrid - Inola sa...

Loppis är alltid kul, man kan hitta de mest oanade saker. Jag brukar gå på Myrorna och Emmaus, men vill gärna ha tips på andra bra loppisar i Gbg-området. Nu fick jag två!

Elina sa...

Det är härligt med loppisar!