lördag, november 21, 2009

Skeppsråttan och långsiktigt plannering...

Köpte Stefan Anderssons nya cd i dag SKEPPSRÅTTAN, gillar denna vis stil med historier från förr. Kanske inte så bra som förra skivan men helt klart mysig att lyssna på....

Kan nu mera planera mitt liv lite bättre för i går blev det offciellt att jag fått ett vikariat till nästa höst.... har jobbat som konsult ett par månader och är nu varm i kläderna på jobbet.
Trivs toppen bra !!! Super trevliga kolleger *vink vink* och har ett jobb som jag har erfarenhet och kan tillföra en del tror jag! och kan cykla till jobbet!
Korta restider ger ju mer tid över till pyssel? eller ? tja beror på men att pyssla är avslappning för mig och ger krafter till annat.

Ska nu värma lite glögg til mig och gubben och hugga in på någon av de skojiga utmaningarna som ligger ut printade på bordet.... och lite Dt kort kommer det nog bli! för jag kan inte motstå alla fina julpapper och stämplar från INKIDO..... och det har kommit nya papper igen!! Nu prickiga... har 3 av dom 6 hemma och jag säger det !! UNDERBARA!!! älskar dom.....

3 kommentarer:

Linapyssel sa...

Grattis till dig!!!! Va roligt!!Låte bra att du kommer hinna pyssla....annars blir man ju brydd he hedu e ju in inspirationsspruta!!! Tack för din kommentar snälling!!! Hoppa nu på Pifen oxå!!!!
Kraaam Lina
http://linapyssel.blogspot.com
Vilken fin KAOS du fått, väl värd

Anonym sa...

Vad skönt med jobbet. GRATTIS!!!
Lycka till med utmaningarna.

Kram
Ann-Charlotte A

Anonym sa...

Tack for intiresny Blog