söndag, november 15, 2009

Scrap och pyssel Loppis i Kungälv*bilder*


Trodde inte mina ögon .... Det välde in folk kl 11 i dag ppå våran Scrap Loppis i kungälv... tja Loppis och loppis fanns tom hela butiker där med ordinarie sortiment...... Jisses va människor!!
Var som värsta stor mässan under första timmen..... efter kl 13 var det lugnare.... och vi plockade i hop strax efter 14.00 för då var det inte mer än vi utställare kvar och shoppade av varandra....


Ni skulle bara veta vilka fynd folk gjorde! själv hade jag mest små stämplar som jag sålde och Bia stansat papper... Har dock en hel del kvar om någon vill köpa!


Min goda vän Millan och jag delade bord och är båda nöjda efter dagen.... Fast millan är lite put att jag han köpa ett mini mini snap stamp sett av UlrikaUlrika till priset av 25 kr... Tjooo hoo.... fast hon får ju låna det ;)


Den duktiga arrangören Christine aka Tyrasmatte som med familj ordnat denna trevliga loppis på den vackra folkhögskolan nordiska i kungälv! Vilken utsikt skulle ha fotat den men tänker ju inte riktigt på den när man är van med att ha en 751 år gammal BORG ´som vardaglig vy ;)

Dotterns Fynd!

Dotterns pappers fynd.... som radades upp hemma på sängen!

Mina fynd! Handlade Nog för lika mycket jag sålde för, nja inte riktigt men byta grejer med varandra är skoj!

4 kommentarer:

Linapyssel sa...

HEJ PÅ DIG!
KUL ATT SES I DAG, JA HERRE GUUUD VA FOLK DE VAR...SVETTEN LACKADE....DET BLEV EN MASSA BLOMMOR ,TVÅ STÄMPLAR, KNAPPAR OCH TVÅ PAPPER FÖR MIG TILL SIST. sYND BARA ATT JAG INTE HANN PRATA MED LL OCH TACKA PERSONLIGEN, DET VAR SÅ MÅNGA SOM TRÄNGDES DÄR JUST DÅ!
KRAM KRAM

Lisa sa...

Vilken bra idee´. Vi har nog alla förköpt oss någon gång eller använt klart vissa stämplar som nu bara blir liggandes. Hm undra vadb som skulle krävas för att dra i hop något liknande i den lilla hålan jag bor i...

Anonym sa...

Halloj. det var verkligen kul igår. Tack för all fina komplimanger om arrangemanget. Du jag skulle verkligen vilja ha lite kort av dig. Vi kan väl höras på mailen. Kram....christine.

Sara-saGam sa...

Det var så kul att få komma till kungälv och fynda på loppis! Tänk att man får aldrig nog! Må gott!