torsdag, juli 09, 2009

hörde att du fyllt år?

Hittade en underbar skissutmaning hos Carina en av dom duktiga DT tjejerna hos house of inspiration som ritar dom sötaste Moa stämplarna för en timme sedan! Och det var i sista minuten för utmaningen går ut nu vid midnatt och Jag gillar göra kort under press för då tänker jag inte så mycket utan bara skapar! En liten servett från ett hotel och lite av min snäcksamling fick vara med på kort till Vintagebilden.....som passar så bra i hop med Inkidos snäckstämpel som fick dekorera webster page pappret...tangerin dyna från impress och så lite perfekt Pearl och inkidos halvpärlor och en söt charms . Limmet är inte torrt och foto vädret är regnigt och halvskumt.... men vad gör det;)
Glöm inte besöka Carinas blog hon gör såååååååå snygga saker... http://carinaspysselsida.blogspot.com/
förresten så fick jag en glad överraskning i House of Inspiration bloggen i dag.....

7 kommentarer:

Carina W sa...

Hej!
Du är inte dålig du.Att hinna med något så underbart på bara en kort stund!!!!!Kortet är fantastiskt,du har träffat mitt i prick.
Tack för dina vänliga ord om mig....jag blir såååå glad!

Många kramar!

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Enormt vackert kort! Så läckert motiv!
Kul att se en hotellservett som deko - har precis tagit hem två sådana från slottvistelsen *ler* Tyckte de påminde om de så populära kakservetterna, fast utan allt det spets-lika. Dess är mer rena för min smak.

Ha de bäst!
Kram / Angelica

Carina W sa...

Hej,Petraso!
Gå in på min blogg och kika lite.....!

Kram!

Sanna F sa...

Väldigt fint kort!! snäckorna och pärlorna passa så himla bra!!!

~ankiann~ sa...

Läckert och annorlunda! Det är bra att skapa med bara magkänslan ibland :)

Josefin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Josefin sa...

Underbart kort vännen, var ett tag sedan man var inne och tittade nu men du gör underbart snygga kort på löpande band fortfarande ser jag...=) VI fick en liten prinsessa! Gå gärna in på min blogg och kolla på vårat underverk... KRAM Josefin