fredag, maj 22, 2009

Nu reser Tanten i väg.....



Jag vet inte vad det var som inspirerade mig till detta kort... kanske att ScrapKia fyllt år och åker till Turkiet....nej det var nog tillfälligheterna.
Kände att jag knappt använt min fina Hero Art stämpel och sedan köpte jag ju fina stickers med frimärken på Panduros outlet och har ju massa frimärken från Loppis.
Krympis fågeln är en Marta Stewart stämpel och blev över när jag gjorde ett annat kort i veckan till MyCards tävling.....

5 kommentarer:

Muffin sa...

Äsch, jag som trodde du skulle berätta om en spännande resa du skulle göra när jag läste rubriken..:D
Läckert kort!!
*kramar*

Ulrika aka LillBlomman sa...

Men guuuuuuuud jag får panik när jag missar så mycket snyggt hos dig! Denna vecka har bara rusat iväg? Vilken gulig vinst du fått! Ha ha!! Allt är så bra med frimärken och tantor och vackra bröllopsfodral, jag vill också hinna så massor som dig! Fast imorgon ska jag scrappa heeeeeeladagen lång! Puss i nosen!

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Sååå häftigt!
Och du är nog en av de få som kan få med så mycket på ett kort utan att det blir det minsta plottrigt! Sååå läckert, verkligen!

Ha en trevlig helg!
Kram / Angelica

zαnуα ♥ sa...

Nemen, trodde det var du som skulle ut och resa ;)) Himla fräckt kort!!!
*kramar*

BellaMio sa...

vilket annorlunda och läckert kort! Me Like allot!

Jag har köpt stämepln beg. på tradera men i annonsens stog det Sassafrass Älva, om det kan var till någon hjälp! Tjejen jag köpte stämpeln av hittar du annars här: http://stampel-hamstern.blogspot.com/

Tack för titten :)