söndag, april 26, 2009

Årets Höjdpunkt.....


Jag går inte ofta på loppisar men det är tradition att jag och vännen H går varje år på en vis loppis som min gamla klubb har...sporten är att köa och springa snabbast till de riktiga Godbitarna..... jisses va folk det är gatloppet upp 50 m .
Hade Shopping lista med och jag höll mig borta från möblerna i år....*duktig flicka*
Roligt är med just denna Loppis är för det är sådan ordning och reda och bestämda platser på alla saker så man kan gå direkt på det man är ute efter.... och så är det billigt också.

bjuder på ett Foto på vad som shoppades minus en innebandyklubba och lite pocketböcker..... en 18 st...


Bland leksaker och smycken gjorde jag riktigt roliga fynd att ha till Vintage kort, söta små pipor till Gubbkort, 2 jätte fina silverfat+ skål och lite Dopskedar som det dock var dåligt med i år får leta efter fler.... En Stickkorg med en massa bomullsgarn nysstan några broderier och lite mönster . Rosenthal Sockerskål Donatello så vackert shimmrande små sushi fat i blått och vitt funkar till mitt fin porslin, Tja så blev det några noter och så klart en bibel och psalmbok..



En jättefin Receptbox i koppar men register i funderar på att ha Målade motiv i den?
Massa amrikanska frimärken, lite bokmärken, 2 domherrar.... köpte 3 st förra året yes -kommer bli så snyggt att dekorera med till vintern.

summan jag shoppade för ja en ca 350 kr tror jag... hade en heldel sparade små pengar med mig.... ja man ska alltid ha 10 kr 5 kr med sig på sådana här loppisar....
Det var tur det var strålande varmt och dottern skulle spela fotboll så besöket blev bara 1 1/2h timma.... kortast besök på 10 år tror jag.....

Min dotters klass gick vidare till Semifinal i skoltuneringen för Ale/Kungälvs kommuners klasser i värmen. Vi missade Kvartsfinalen för vi skulle på 50 års uppvaktning men vi fick resultaten i mobilen.... Dom var överlyckliga! Grattis hela Klass 2!!!
I dag är det serie matcher och träningar och kanske kan mamman få en lite pyssel stund framåt kvällen....

Kolla nu Inkido bloggen Millan och jag har gjort flera kort med dom nya stämplarna som släpps i från Inkido i hop med vita halvpärlor och rosa och blå strass stenar....

5 kommentarer:

Biggan sa...

Jag behöver inte gå på loppis...alla mina lådor och gömmar är en enda stor loppmarknad!!Problemet är att hitta...;)
Har försökt lösa gåtan med stämpeln...kan det vara en sked??;))

Marja sa...

Åh du är ju helt fenomenal på att ge inspiration. Jag kanske aldrig skulle kika åt sakerna du köpt!! Helt perfekt!! Jag ska numera hålla utkik efter andra saker. Du är bara sååå bra vännen!!
Kram Marja

Anonym sa...

Men vilken härlig shoppning! Loppis är ju så kul!!

Sara-SaGam sa...

Petra hur mysigt/roligt/svettigt/härligt låter inte det där med den loppisen då??!! Underbart. Blir inte alls avundsjuk. Får nog ta en sväng till secondhanden i Floda i mogron. Kanske kan jag hitta nåt;-)Du ska inte vara med på pysselloppisen?

Kickans_blogg sa...

Åhh så mycket kul du hittade!! Ska bli kul o se dina alster sen, speciellt med piporna!! :0)
Kram Kicki