torsdag, mars 19, 2009

Kort och Scrap träffar i Lund

Kort- och scrapträffar i Lund i vår!
Alla som vill är välkomna, kortmakare och scrappare, du som provat lite och du som hållit på länge, om du kommer själv eller om ni kommer flera. Du behöver inte vara Lundabo för att komma, givetvis är det också öppet för tillresta.
Skriv in datumen i kalendern redan nu så du inte missar någon gång:
22 mars
5 april
19 april
26 april
10 maj
24 maj
Träffarna kostar 100:- per person och gång och pågår mellan klockan 12.30 - 17.00. Vi håller till på Studiefrämjandet i Lund, Fabriksgatan 2, brevid Kung Oscars bro ca 10 minuters promenad från Centralstationen/Tågen och många länsbussar. Kommer man med bil så kan man parkera på grusplanen utanför. Mejla om ni behöver närmre vägbeskrivning (kreativ365@gmail.com)
Blir vi många så finns det fler rum att låna så alla får plats. Föranmälan är inte obligatoriskt men mejla gärna om ni tänker komma så jag vet (kreativ365@gmail.com). Enklare fika ingår (kaffe, te, skorpor/småkakor), kyl finns att låna om ni vill ta med er extra fika eller så.
Jag är på plats att hjälpa, svara på frågor och inspirera. Träffarna utformas utifrån era önskningar med utmaningar och annat skoj. Jag tänkte också att vi kan ha en bytesmarknadsträff under en av träffarna längre fram i vår.
Saknar ni saker eller orkar inte släpa med allt så finns det verktyg, stämplar, några stämpeldynor och limstift finns att låna. Det finns även ett enklare “loppisbord” om ni har slut på cardstock, mönstrat papper, dubbelhäftande tejp och liknande och vill köpa på plats.
Har du frågor kan du också mejla kreativ365@gmail.com så svarar jag så gott jag kan!
Hälsningar
Karin(78)
Sprid gärna detta vidare och karin bjuder dig chansen till bloggcandy tävling och hälsa på i Karins blogg!

1 kommentar:

Karin sa...

Tack för att du sprider ordet vidare! Lycka till i utlottningen :-)

/Karin