torsdag, augusti 28, 2008

Altarskåp
Mera prickiga nyheter från inkido och en härlig Ovalstämpel med den fina snöflingan som kom i stor storlek förra året nu kommer den också i en mindre som går perfekt i hop med ovalen....
Massa ideér växer i huvudet på mig och det komer vara mycket jul ett tag i min blogg men det är hög tid att börja med alla baby kort och födelsedagskorten.....
Hm kräftskiva är det också på G får se om jag kan göra något passande till detta

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fina stämplar och fint kort! Den ena har jag nog redan från förra året. Jag tyckte den andra såg rund ut, men den är alltså oval - intressant.
Vet du om någon kommer sälja Inkido papper på mässan?

Hälsningar
Ann-Charlotte A

LillBlomman sa...

Vilken härlig julstämning det var här inne! Har missat massor! det ena är snyggare än det andra! Vill gärna se MERA!! Tack söta "moster" för alla söta ord!! Kramen!

Nina sa...

LÄCKERT!! Du är bäst ingen protest! :)

petraso sa...

Ann-charlotte!
Vet inte hur det är med papperna om dom hinner komma till mässan men Stämplarna kommer finnas på mässan hos Stämpelstudion.

Ullis och Nina ni rockar fett

petraso sa...

Ann-charlotte!
Vet inte hur det är med papperna om dom hinner komma till mässan men Stämplarna kommer finnas på mässan hos Stämpelstudion.

Den runda fanns förra året men de ovala är nya... kolla gärna camillaB blogg för fler kort.....

Ullis och Nina ni rockar fett!

AnnaJo sa...

Jättefina julkort!
/Anna

Änglahus sa...

herregud med fina julkort, nu började det suga i julkortstarmen... och lilla jag ska ju till gbg, de där stämplarna lär inhandlas då, hi hi. ville tacka för de fina hjärtan som kom med posten, jag har gjort lite kort med dem & lagt på bloggen om du vill ta dig en titt ;0)

Biggan sa...

Så stilrent och snyggt! Tyvärr blir det nog ingen mässa men får trösta mig med att det blir stor pysselträff här i oktober! :)

Biggan