fredag, januari 04, 2008

Varit i himmelen och återvänt

Ohhhhhhhhhhh may good!Jag har varit i himmelen och tänk att jag inte visste att fanns så nära.Jag har nu lätt chock skadad satt mig vid datorn.....Ja just var har jag varit???Jo hemma hos underbara S med familj....Överröst av kramar och pussar av son och vovve så fick jag kliva in i himmelen för scrappare!Wow 2 rum överösta av scrapprylar och säkert 50 fulla album med Lo av yppersta klass, är ju inte scrappare själv men kunde konstatera snabbt att denna tjej gör Underbara Alster på högnivå och vet hur man ska shoppa.... ca 600st Lo om året och ni har inte sett hennes alster i galleriena. Jätte stolt att fått se lite av dina Lo och rotat i lådor.Just så skulle jag vilja ha mitt rum... med TV ,data flera arbetsytor men den fina organisation på alla grejor gjorde mig mest impad.....och mängden av pylar;)Kommer gärna och pysslar igen! *PUSSAR*Familjen kommer hem igen i morgon så min pyssel vecka är slut... otroligt men jag får nog mer pysslat när familjen är hemma vill ha liv och rörelse för att få inspiration. Har ju lite nya saker att testa.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
vi vill bara meddela att du har vunnit våran tävling gällande bruna stövlar med stilettklack.
Hör av dig till oss via email
starchild84@bredband.net
med din adress samt vilken storlek du önskar.

Ännu en gång!
GRATTIS!!

hälsningar

vi på modeakuten.se

Anonym sa...

Ojdå *rodnar* :-)

Roligt att pysla med dig och Bamse-TACK för hjälpen!!!!
Hoppas vi träffs snart igen.
Kram från Susanne

Anonym sa...

Å, vad avis jag blir. Fotade du inte?? Kanske du får lov att visa lite ;-)

LillBlomman sa...

Men hallå! Denna scrapdrottning vill man ju veta MER om!!! Tjejer som kan shoppa OCH har ett underbart pysselrum är ju gudinnor, hi hi! Låter som himmelriket!

petraso sa...

Det är S val om hon skulle vilja visa något... jag är bara så sprudlande glad att fått ta del av en promille av hennes vackra skapande och hennes vackra rum....
Och bloggande och galleri tar massa tid som man kan skapa på...