torsdag, december 27, 2007

Annandags pyssel....

Jag har blivit med KIDZ under helgen, Tack Easer för snabb leveransText stämpeln kommer också från Easer och kisset är 3d lack :)

Sprudlande vårkänslor ( har tagit bort nallarna på tröjan på stämpeln)


Denna stämpel lånade jag av Millan det är en PP vet inte riktigt tanken bakom det eller vad man ska ha det till satte en krog nota i det......

Har stämplat med Starlight Black och målat ut med min nya vattten pensell.... Ännu ett barn har 10 stycken plus mina egna 2 hiiiiii Kompis är fr hänglar kärlek+ stjärnan inkido och tagen är från ett smitten papper.
Texter från Stämpelhuset och tagen från magnolia och mme papper

Klippt bort hopprepet och gjort ett nytt av floss.

Alotta grodan från Easer är underbar använde ett band jag köpte från Kickis pyssel för 1 1/2 år sedan för att matcha klänningen Den blev i största laget ;)

8 kommentarer:

LillBlomman sa...

Åh så underbara! Har småkikat på dessa stämplar, ursöta! Älskar det blåa mest!!! Ljuvligt!!! Min söta gubbe lämnade 12 promarkers i ett paket! Men nu måste jag ju prova mcp också! Konstigt att man aldrig är fullshoppad? God fortsättning på dig! Kram LillBlomman!

Rimna sa...

Åh så fina kort!!!
Vad du har varit kreativ så här i mellan dagarna! Älskar kortet med kompiskärlek. Så fint i svartvitt och att blanda textstämplar sådär med stjärnan! Liftvarning...

Passar på att önska gott nytt År!! Snart smäller det... :)
Kram Rimna

Anne sa...

Jättefina kort.
Hur får du tid att sitta så ofta och pyssla, själv tycker jag att man hinner nästan aldrig nu för tiden.
Önskar dig Ett Gott Nytt År!!!

Kram Anne

Biggan sa...

Så kul att se kidsen användas av just dig! Spännande att få se lite varierande användningssätt! Du lyckas t.o.m. få in lite humor i dessa ljuva varelser!

Kram
Biggan

Jennie {Deleelsia} sa...

Gu så snygga kort Petra.

"Crazy about you" kortet är helt underbart!!!.. Ja de övriga med, men det blev snabbt favoriten.

Kram

CamillaB sa...

Så mycket kort du har gjort...och så fina! Jag håller med dig om att dessa stämplar är fina... passar dig perfekt! Kram Millan

Sara - SaGam sa...

hej petra! det där kisskortet gick rakt in i hjärtat på mig. kämpar med en liten en som bara kissar ner sig hela tiden. tvätthögen e enorm. suckar mycket och blir lätt arg (tyvärr), även om man försöker att inte visa den ilskan utåt. att sedan sätta texten "älska livet" på kortet kändes som en hälsning till mig. jag älsakr ju livet och den där lille "kiss-ongen". tack!

Örnen sa...

Åh vilka underbara stämplar!!
Vad tycker du om vattenpenseln då?