onsdag, november 21, 2007

Är så KÄR!!!!

"Råkade" kollan en godings blogg i går och fick se den mest bedårande lilla stämpel flicka och beställde genast hela serien ( olika flick och pojkar)
Väntar nu att dom ska flyga hit i från USA... *aldelles tossig*

Bloggat runt och tittat på massa via shabby chic hm såååååååååå snyggt men tror inte det riktigt är min stil... så mycket grejer att damma med alla små prytlar.... Visserligen vill jag slänga ut hela vårat hem och börja om... men orkar inte ens piffa just nu.... letat i 2 månader efter häftpistolen för att klä om stolsdynor det SKA göras innan Jul!
Har 6st maffiga guld ramar att hänga upp i dotterns rum men glömmer alltid köpa krokar...
Har visserligen inget att sätta i dom men jag får väl printa ut 6 st 30x40 kort hos pappa på dottern... kan nog bli cooooooooolt!

Jag vill inte ha massa böcker i bokhyllorna men det vill sambon detta tenderar i att vi inte köpt någon stor bokhylla utan den lilla vi har är överfylld ....

* hoppas jag vinner en massa miljoner i helgen *

4 kommentarer:

LillBlomman sa...

Nu blir man ju jättenyfiken vad du hittat för stämplar! Du kan stjäla tapetprover och sätta i ramarna! Jag var helt galen med min inredning förut men det har "gått över" efter att jag började scrappa. Nöjd än så länge! Vill "bara" ha nya glöggmuggar, ny duk, nya gardiner, nya soffkuddar och lite till. hi hi
Kramen!

SasSa sa...

Men blev inte alla lite nyfikna på vilket märke du har hittat..??? Ska bli kul att se vad du hittar på med dem.

Haha har nog en häftpistol i mina gömmor om du vill låna. ;-)
Kram SasSa

SasSa sa...

Hehe jag undrar med kan jag säga.:-D
KRam SasSa

Sanna F sa...

Jag vill också veta vad det är för stämplar!!!! Nyfiken som jag är!