fredag, oktober 12, 2007

Vill ha tid att pyssla

Denna vecka jobbar jag kväll... och det har blivit väldigt lite pyssel.
Okej pinglorna hade träff i tisdags hos Mollan men jag kom 1 1/2 h senare än dom andra med andan i halsen direkt från jobbet (20.00) cyklande på min NYA fina cykel.
Var mest intresserad av kaffet och dom goda bullarna ;)
Fick testa Pillans nya Magnolia stämplar* P&K*
Sedan har det inte funnits tid eller ork till pyssel utan känt mig helt slut i både kropp och själ.
Hoppas helgen kan ge mig lite inspiration till nya saker...
Vad ska ni göra i helgen?

8 kommentarer:

Malin sa...

Hoppas du får pysslat i helgen! klart att du är trött när du jobbar sent o efter förra veckans "rusch" med födelsedagar o allt. SJälv blir det en lugn helg, besök med shopping i morgon hos min farmor. Kram på dig!

Lillemor Engdahl sa...

Så mycket det fanns att titta på hos dig, det var nog ett tag sen jag var här känns det som! Du är otroligt duktig du, störtsköna tårtor måste jag säga! Undrar lite om man kan få receptet, sockermassa- kan det passa en nötallergiker tro!? (Det låter som det perfekta alternativet till marsipan!)
Urfina kort som vanligt! Tack för titten!
Lillemor

Peterlina sa...

Hmmm... vad ska jag göra i helgen. Nåt skoj ska jag väl hitta på. Förhoppningsvis kommer scraplusten tillbaka som en efterlängtad present, men annars så får jag väl pyssla ihop lite kort. Inte fy skam det heller. ;D

LillBlomman sa...

Skickar lite styrkekramar till dig! I helgen ska jag fortsätta att träna Molle, torka litervis av kiss, springa ut 35 ggr och köpa en bilbur till honom. Hoppas att jag kan få stänga dörren till pysselrummet några timmar och scrappa! Har en hel del kort att göra också!
Ha en härlig helg vännen!
Och du tack snälla, snälla för dina underbara kommentarer i min blogg de gör mig så hjärtans glad!!!

Lisa sa...

Min femåring har börjat på hockey, så jag ska köra honom dit i morgon... Annars så har jag tänkt att pyssla... lite rosa... *ler*

Kramar från Lisa

Viktoria sa...

Hej och tack själv. Såg på Stina Marängs sida att du skickade en liten hälsning till mig. Glöm inte att min "härliga" butik snart kommer på nätet :-) Härliga kort du gjort. Hit kikar jag gärna in igen.
Kram
Viktoria
Papper&Sånt

Flisa73 sa...

Jag förstår dig precis, vill gärna pyssla men orken och tiden vill inte alltid infinna sig.
/Anna

CamillaB sa...

Jag har samma dilemma som du! Jag vill pyssla men har varken tiden eller orken att göra det. Men till helgen hoppas jag att både du och jag ska få till det ;-)
Imorgon väntar först lite shopping av vinterkläder sen hoppas jag att det återstår lite krafter till pyssel. Kram kram